Bitcoinin Louhinta Mielipiteet

Jos etsit viimeisimpiä bitcoin- ja lohkoketju-uutisia, olet tullut oikeaan paikkaan. Internetissä on useita luotettavia uutislähteitä. Ensimmäinen on Bitcoin Magazine, joka tarjoaa erilaisen lähestymistavan kryptomarkkinoiden uutisiin. Toinen hyvä lähde on Reddit, joka kokoaa yhteen kaikki parhaat krypto-uutislähteet ja jolla on myös erityisiä alireddittejä esimerkiksi lohkoketjuihin, kryptovaluuttoihin ja louhintaan liittyville aiheille. Sitten on erilaisia foorumeita ja blogeja aiheesta, jotka kaikki ovat hyvä paikka saada bitcoiniin ja lohkoketjuihin liittyviä uutisia.

Bitcoinin Louhinta

Muita uutisia: Australian hallitus on ehdottanut uusia säännöksiä kryptovaluuttapörsseistä. Vaikka tämä saattaa vaikuttaa hieman kaukaa haetulta, se on hyvä paikka aloittaa, jos olet huolissasi kryptovaluuttojen verovaikutuksista. DAC8-direktiivin odotetaan tulevan voimaan noin vuoden kuluttua. Se tarkoittaa, että jos et ole vielä miettinyt asiaa, sinun kannattaa ehkä harkita asiaa uudelleen lähitulevaisuudessa.

Loistava uutislähde kryptoalalla on Bitcoin Magazinen tilaus. Sen lisäksi, että tämä sivusto tarjoaa uutisia bitcoinista, se tarjoaa myös arvosteluja asiaankuuluvasta teknologiasta. Voit lukea heidän verkkosivustoltaan uusista tavoista käsitellä kryptovaluuttaa ja muista asiaan liittyvistä uutisista. Se on loistava sisällön lähde, joka on persoonallinen ja sisältää paljon hyödyllistä tietoa. Se on hyvä tapa pysyä ajan tasalla alan nykyisistä suuntauksista.

Kiinassa Walmart on ottanut uuden askeleen metaversioon. Huhujen mukaan vähittäiskauppiaalla on työn alla uusi kryptovaluutta. Vaihtoehtoisesti se tavoittelee erillistä NFT-keräystä vähittäismyymälöissä käytettäväksi. Viimeisin bitcoin-uutinen Kiinan markkinoilla on hallituksen kryptovaluuttoja vastaan tekemät toimet. Esimerkiksi viime kuussa hallitus sanoi, että se voi puuttua kryptovaluuttoihin. Jos tämä pitää paikkansa, veroviranomaisten vastuuhenkilöt löytävät keinoja jäljittää bitcoinisi.

Myös Kiinassa kryptoa säännellään. Hallitus on kieltänyt bitcoinin käytön maassa ja kieltänyt kaikki muut paitsi tunnetuimman kryptovaluutan Binance. Huolimatta Kiinan nykyisistä rajoituksista Kiinan hallitus on edelleen kiinnostunut kryptomaailmasta. Lisäksi Yhdysvaltain hallitus on jo kieltänyt bitcoinin louhinnan maassa. Tämän seurauksena maa harkitsee lakien käyttöönottoa sijoittajien ja kansalaisten suojelemiseksi.

Huolimatta siitä, että bitcoin ja kryptovaluutat ovat vielä alkuvaiheessa, ei ole vaikea ymmärtää, miksi niistä on tulossa niin suosittuja. Järjestelmä on anonyymi, ja tämä on yksi tärkeimmistä syistä, miksi se on niin houkutteleva niin monille ihmisille Bitcoinin Louhinta. DAC8-direktiivin tarkoituksena on kuitenkin varmistaa, että kryptovaluutat ovat turvassa verotukselta. Ja DAC8 on jo sanonut, että se antaa pian direktiivin tätä varten.

Huolimatta siitä, että kryptovaluutta on vielä lapsenkengissään, on luonnollista, että hallitukset sääntelevät valuuttaa. Jotkin maat, kuten Australia, ovat ottaneet krypton käyttöön. Muut ovat omaksuneet konseptin ja jopa Yhdysvallat, vaikka ne eivät olekaan olleet ensimmäisiä, jotka ovat ottaneet sen täysin käyttöön. DAC8-direktiivi on askel kohti avoimempaa järjestelmää kryptovaluutoille. Vaikka Bitcoinin suosio kasvaa, se on vielä kaukana rahoituslaitoksista, joita se on hyödyttänyt.

Vaikka DAC8-direktiivi on tällä hetkellä lapsenkengissä, EY on jo hyväksynyt direktiivin, jolla pyritään sääntelemään kryptovaluuttoja. DAC8 aikoo sitten kysyä veronmaksajilta heidän toiminnastaan kryptovaluutta-alalla Bitcoinin Louhinta. IRS kohtelee kuitenkin virtuaalivaluuttoja eri tavalla kuin muita varoja. Sillä on erityisiä sääntöjä ja määräyksiä niiden myymisestä, ostamisesta ja siirtämisestä. Lyhyesti sanottuna bitcoinin arvo nousee jatkuvasti, ja monista haasteista huolimatta se on edelleen loistava tulonlähde Yhdysvaltojen taloudelle.

Vaikka Bitcoinin arvo laskee edelleen, se on edelleen riskin arvoinen. Vaikka hallitus ei uhkaa kieltää kryptovaluuttoja, se ei välttämättä suojele niiden käyttäjiä. Vaikka se ei pakota yleisöä hyväksymään tiettyä valuuttaa, se ei myöskään rajoita sen käyttöä. IRS kuitenkin todennäköisemmin verottaa kryptovaluuttaan liittyvää toimintaa, myös kaupankäyntiä. Siksi IRS pystyy määrittämään, voidaanko yrityksen toiminta luokitella veronalaiseksi liiketoiminnaksi. Halua lukea lisää aiheesta: Bitcoinin Jattaminen